Korinth I Form

Et motionscenter drevet af frivillige i forening

Elsk dine konflikter - med Lars Mogensen

1. september slår Korinth Hallen og Korinth I Form dørene op til et underholdende foredrag med Lars Mogensen. Foredraget er for alle, der kan trænge til et kærligt, motiverende spark bagi.

Lars kommer og leverer et udfordrende og underholdende foredrag med titlen "Elsk dine konflikter". Foredraget sætter med humor, skarphed, nærvær og eksempler fra eget liv fokus på det, der fylder i hverdagen og giver dig som tilhører ny ballast, som du kan bruge i dit professionelle og private liv.

Lars Mogensen er en af landets mest eftertragtede og benyttede foredragsholdere og undervisere. Hans oplæg handler om konflikthåndtering, kommunikation, trivsel, ny energi og måden vi møder hinanden på. Lars´ foredrag er tankevækkende, og han ved hvordan han flytter sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler og nærværende indlevelse.

Kom med på en rejse gennem Lars' egne oplevelser og videre ud i din egen virkelighed på jobbet og derhjemme. Foredraget er derfor for alle, men er også et oplagt mål for en firma event. Med en billetpris på kun 150 kr, prøver vi at give så mange som muligt i lokalområdet en god oplevelse. Et eventuelt overskud går alene til foreningsarbejdet - nemlig anskaffelse af nye spinning cykler til spinninglokalet, et projekt Korinth I Form og Korinth Hallen i øjeblikket samarbejder om.

Foredraget finder sted d. 1. september 2022 kl. 19.00 - 21.00 i Korinth Hallen, Vinkelvej 5 i Korinth ved Faaborg. Dørene åbnes kl. 18.00. Billetter kan købes her på siden.

Der vil være salg af øl, vand, kaffe, te og kage.

Vi håber at rigtig mange kommer og får en god oplevelse.